Nyári tábor 2024

Idén is megszervezzük a Keszthelyi Keresztény Tábort általános iskolások számára.
Az eddigi gyakorlatnak megfelelően elsősorban olyan családok gyermekeit várjuk, akik Keszthelyen és környékén élnek, és elfogadják a keresztény értékrendet. A tábor bármely felekezet számára nyitott, vallásgyakorlat nem feltétel.

Táborok:

Július 8-12. Alsós tábor Várólistára lehet jelentkezni!

Ide várjuk azokat az általános iskolásokat, akik jelenleg 1-4. osztályba járnak.

Július 22-26. Felsős tábor

Ide várjuk azokat az általános iskolásokat, akik jelenleg 5-8. osztályba járnak.

Időtartam: minden nap 8-17 óráig, ha igény van rá, 7:30-tól lehet hozni a gyermekeket.

Szeretnénk kérni, hogy csak akkor jelentkezzenek a táborba, ha tudják vállalni elejétől a végéig a részvételt! Fontos, hogy a táborzáráson (péntek délután) is minden táborozó részt tudjon venni.

Tábor részvételi hozzájárulás irányára idén 25.000 Ft/fő. Az eddigi évekhez hasonlóan fontos számunkra, hogy anyagi okok miatt  senki se maradjon le a táborainkról, így ha valakinek ez bármilyen szempontból sok, annyit fizessen, amennyit lehetősége szerint tud. Ugyanakkor előre is köszönjük azoknak, akik többet tudnak fizetni, így tudjuk egymást hordozni.

A táborokat továbbra is önkéntes módon szervezzük, a befolyt pénzt a tábor lebonyolítására és azoknak a helyeknek a fenntartására fordítjuk, ahol a táborokat tartjuk.


Jelentkezési űrlap

Kérjük, a tábori jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot!
Ha több személyt jelentkeztet a táborba, kérjük külön-külön mindenkihez töltsön ki egy űrlapot!

A * a kötelezően kitöltendő mezőket jelzi.

  Táborba jelentkező adatai:

  Gyermek neve*

  Születési dátum*

  Lakcím*
  A tábort a Keszthelyen és vonzáskörzetében élő fiatalok számára szervezzük.

  Hányadik osztályba jár?*
  Csak számot adjon meg!

  Melyik táborba szeretne jönni?*

  JÚLIUS 8-12. Alsós táborvárólistára lehet jelentkezni

  Várjuk ide azokat az általános iskolásokat, akik jelenleg 1-4. osztályba járnak.

  Július 22-26. Felsős tábor

  Várjuk ide azokat az általános iskolásokat, akik  jelenleg 5-8. osztályba járnak.

  TAJ-szám:*

  Hány testvére van?

  Kedvenc hobbi, elfoglaltság?

  Kedves Szülő!
  Kérjük, jellemezze néhány mondatban gyermekét! (A jelentkező volt-e már korábban táborban, hozzászokott-e a szülőktől való távolsághoz? Mi érdekli, mivel foglalkozik szívesen, mire figyeljünk különösen, mit kell diszkréten kezelni? stb.
  Kérjük írje le azt is, hogy miért választotta a mi táborunkat.

  Kérjük, ha volt már gyermeke valamelyik táborunkban, akkor írja le, hogy hogy érezte magát. Kérdezzem meg most, hogy hogy emlékszik vissza, és miért szeretne megint jönni?
  Valamint ha önnek van elvárása a táborral szemben, van valami ötlete, amivel jobbá tudnánk tenni a tábort, azt is leírhatja ide.

  Megjegyzés, egyéb közlendő (pl.: ételallergia, gyógyszerszedés: napi adagokkal)

  Szülő/gondviselő adatai:

  Szülő/gondviselő neve*

  Szülő/gondviselő e-mail címe*
  Erre a címre küldjük a táborral kapcsolatos információkat.

  Szülő/gondviselő telefonszáma (ha lehet, 2 telefonszámot adjon meg)*

  Adakozás / kedvezmény

  Tábor részvételi hozzájárulás irányára idén 25.000 Ft/fő. Az eddigi évekhez hasonlóan fontos számunkra, hogy anyagi okok miatt  senki se maradjon le a táborainkról, így ha valakinek ez bármilyen szempontból sok, annyit fizessen, amennyit lehetősége szerint tud. Ugyanakkor előre is köszönjük azoknak, akik többet tudnak fizetni, így tudjuk egymást hordozni.

  Fizetni a tábor első napján készpénzben lehet.

  A táborokat továbbra is önkéntes módon szervezzük, a befolyt pénzt a tábor lebonyolítására és azoknak a helyeknek a fenntartására fordítjuk, ahol a táborokat tartjuk.

  Nyilatkozatok
  Kérjük, a kellemetlenségek és félreértések elkerülése végett, feltétlenül olvassa el az alábbi nyilatkozatokat, mielőtt elfogadja.

  A BEKÜLDÉS gomb megnyomása után görgessen a lap aljára, és ellenőrizze a gomb alatt megjelenő visszajelző üzenetet!

  A táborszervezők kiemelten fontosnak tartják, hogy az adatkezelés során a 2016/679 EK rendelet (a továbbiakban:GDPR) szabályainak figyelembevételével járjanak el.

  A Táborszervezők elkötelezettek az érintettek személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartják az érintettek információs és önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Táborszervezők a személyes adatokat bizalmasan kezelik és megtesznek minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

  A Táborszervezők tevékenységei közé tartozik a gyermek- és ifjúsági táborok szervezése, amely során a Táborszervezők a jelentkezési lapok, valamint a táborokban vezetőként résztvevők adatainak kezelésével megvalósítják GDPR 13. cikkében rögzített adatgyűjtést.

  A Táborszervezők ezúton tájékoztatják honlapjuk látogatóit az általuk kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatukról, a személyes adatok védelme érdekében tett intézkedéseikről, valamint az érintett (a gyermek- és ifjúsági táborban a kiskorú gyermek szülei, gondviselői, a táborokban résztvevő nagykorú gyermek, valamint a táborokban közreműködő vezető, a továbbiakban: érintett) jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

  Az adatkezelő adatai, elérhetősége

  A személyes adatok kezelője a táborszerverzők közössége.

  E-mail: tabor (kukac) keszthelyicsaladokert (pont) hu

  Az adatkezelés jogalapja, módja, célja és időtartama

  Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása.

  A táborban résztvevők adatainak kezelése az alábbi módon történik:

  A jelentkezési lap kitöltésével az érintett – kiskorú gyermek jelentkezése esetén a szülő, gondviselő – kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Táborszervezők kezeljék a személyes adatokat:

  “Engedélyezem, hogy az általam megadott adatokat a Táborszervezők nyilvántartásba vegyék, kezeljék, programjai hirdetésére és adományozási kampányaiban felhasználják.”

  A hozzájárulás önkéntes és a tábor befejeztével bármikor visszavonható.

  A hozzájárulás visszavonása esetén a Táborszervezők a tábort követően megsemmisítik az érintett jelentkezési lapját, adatait semmilyen célra nem használják fel.

  Amennyiben az érintett hozzájárul az adatainak felhasználásához, abban az esetben az érintett személyes adatai bekerülnek a Táborszervezők által működtetett, jelszóval védett adatbázisba. Ezzel az érintett hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a Táborszervezők az általa megadott email címre hírlevelet küldjenek, amelyben tájékoztatást nyújtanak aktuális programjaikról, rendezvényeikről és további információkról.

  Az adatkezelés célja a gyermek- és ifjúsági táborok, egyéb rendezvények megszervezése, valamint a Táborszervezők aktuális programjainak és eseményeinek hírlevél megküldésével történő népszerűsítése az érintettek körében.

  Az érintett bármikor visszavonhatja hozzájárulását, ezt követően a Táborszervezők a továbbiakban nem jogosultak kezelni az adatait. Ezt írásban, a tabor (kukac) keszthelyicsaladokert (pont) hu címre küldött levélben teheti meg. Az érintett jogosult a Táborszervezők által kezelt adataihoz hozzáférni, azok helyesbítését vagy törlését, valamint adatai kezelésének korlátozását kérni, továbbá tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen. A Táborszervezők az érintett kérelme esetén kötelesek teljesíteni a fentieket.

  A táborba való jelentkezéssel a kiskorú résztvevő gondviselője elfogadja és vállalja az alábbi feltételeket és szabályokat:

  • A programokon kép- és hangfelvételek készülhetnek, melyeket felhasználhatunk beszámolók készítéséhez, további táborok reklámozásához, és a programon résztvevőkkel megosztásra kerülhet.
  • A táborban legalább az 1. osztályt végzett gyerekek vehetnek részt. Ez alól indokolt esetben eltérhetünk.
  • Tábor alatt a mobiltelefonokat a gyerekek nem tarthatják maguknál. (Ha lehet, ne is hozza magával.) Akik elhozzák, azoktól reggel beszedjük, biztonságos helyen tároljuk, este visszaadjuk. A tábor alatt lesz egy “forródrót”, amin keresztül a szülők fontos esetben elérhetik a gyermeküket.
  • A szülő a gyermeket minden reggel egészségesen küldi a táborba, így nem kockáztatja a többi táborban résztvevő gyermek és felnőtt egészségét.
  • A szülő a tábor teljes időtartama alatt (hétfőtől péntekig) biztosítja a gyermeke részvételét. Pl. nem utaznak el nyaralni a hét felétől (indokolt esetben eltérhetünk).