Nyári tábor 2023

Idén is megszervezzük a Keszthelyi Keresztény Tábort általános iskolások számára. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően elsősorban olyan családok gyermekeit várjuk, akik Keszthelyen és környékén élnek, és elfogadják a keresztény értékrendet.
A tábor bármely felekezet számára nyitott, vallásgyakorlat nem feltétel.

Táborok:

Július 10-14. Alsós tábor – nem lehet jelentkezni

Ide várjuk azokat az általános iskolásokat, akik jelenleg 1-4. osztályba járnak.

Július 17-21. Felsős tábor – van még szabad hely

Ide várjuk azokat az általános iskolásokat, akik jelenleg 5-8. osztályba járnak.

Táborköltség: 25.000 Ft/fő/5 nap, ellátással.
Testvér-kedvezmény igény szerint van, kérjük jelezze a jelentkezési lap megfelelő mezőjében!

Időtartam: 8-17 óráig tart a napi program, ha igény van rá, 7:30-tól lehet hozni a gyermekeket.


Jelentkezési űrlap

Kérjük, a tábori jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot!
Ha több személyt jelentkeztet a táborba, kérjük külön-külön mindenkihez töltsön ki egy űrlapot!

A * a kötelezően kitöltendő mezőket jelzi.

  Táborba jelentkező adatai:

  Gyermek neve*

  Születési dátum*

  Lakcím*
  A tábort a Keszthelyen és vonzáskörzetében élő fiatalok számára szervezzük.

  Hányadik osztályba jár?*
  Csak számot adjon meg!

  Melyik táborba szeretne jönni?*
  Július 10-14. Alsós tábor nem lehet jelentkezni

  Várjuk ide azokat az általános iskolásokat, akik jelenleg 1-4. osztályba járnak.

  Július 17-21. Felsős tábor van még szabad hely

  Várjuk ide azokat az általános iskolásokat, akik  jelenleg 5-8. osztályba járnak.

  TAJ-szám:*

  Hány testvére van?

  Kedvenc hobbi, elfoglaltság?

  Kedves Szülő!
  Kérjük, jellemezze néhány mondatban gyermekét! (A jelentkező volt-e már korábban táborban, hozzászokott-e a szülőktől való távolsághoz? Mi érdekli, mivel foglalkozik szívesen, mire figyeljünk különösen, mit kell diszkréten kezelni? stb.
  Illetve kérjük, ha volt már gyermeke valamelyik táborunkban, akkor írja le, hogy hogy érezte magát, miért szeretne megint jönni, valamint ha önnek van elvárása a táborral szemben, azt is leírhatja ide.

  Megjegyzés, egyéb közlendő (pl.: ételallergia, gyógyszerszedés: napi adagokkal)

  Szülő/gondviselő adatai:

  Szülő/gondviselő neve*

  Szülő/gondviselő e-mail címe*
  Erre a címre küldjük a táborral kapcsolatos információkat.

  Szülő/gondviselő telefonszáma (ha lehet, 2 telefonszámot adjon meg)*

  Adakozás / kedvezmény

  A tábor költsége: 25.000 Ft (hétfő reggeltől péntek estig), melyet a táborkezdéskor kell befizetni.

  Mivel a családok anyagi helyzete eltérő, így lehet, hogy valakinek a fenti összeg is megterhelő. Ezért kérjük, hogy aki megteheti és szeretné, túlfizetéssel támogassa azokat, akik csak így tudnak részt venni a táborban.

  Akinek viszont bármilyen okból gondot jelent a részvételi díj kifizetése, kérjük jelezze, mert fontos számunkra, hogy anyagi okok miatt senki se maradjon otthon!

  Testvérkedvezmény: igény esetén kérjük jelezze!

  Adakozás

  Kedvezmény

  Nyilatkozatok
  Kérjük, a kellemetlenségek és félreértések elkerülése végett, feltétlenül olvassa el az alábbi nyilatkozatokat, mielőtt elfogadja.

  A BEKÜLDÉS gomb megnyomása után görgessen a lap aljára, és ellenőrizze a gomb alatt megjelenő visszajelző üzenetet!

  A táborszervezők kiemelten fontosnak tartják, hogy az adatkezelés során a 2016/679 EK rendelet (a továbbiakban:GDPR) szabályainak figyelembevételével járjanak el.

  A Táborszervezők elkötelezettek az érintettek személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartják az érintettek információs és önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Táborszervezők a személyes adatokat bizalmasan kezelik és megtesznek minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

  A Táborszervezők tevékenységei közé tartozik a gyermek- és ifjúsági táborok szervezése, amely során a Táborszervezők a jelentkezési lapok, valamint a táborokban vezetőként résztvevők adatainak kezelésével megvalósítják GDPR 13. cikkében rögzített adatgyűjtést.

  A Táborszervezők ezúton tájékoztatják honlapjuk látogatóit az általuk kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatukról, a személyes adatok védelme érdekében tett intézkedéseikről, valamint az érintett (a gyermek- és ifjúsági táborban a kiskorú gyermek szülei, gondviselői, a táborokban résztvevő nagykorú gyermek, valamint a táborokban közreműködő vezető, a továbbiakban: érintett) jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

  Az adatkezelő adatai, elérhetősége

  A személyes adatok kezelője a táborszerverzők közössége.

  E-mail: tabor (kukac) keszthelyicsaladokert (pont) hu

  Az adatkezelés jogalapja, módja, célja és időtartama

  Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása.

  A táborban résztvevők adatainak kezelése az alábbi módon történik:

  A jelentkezési lap kitöltésével az érintett – kiskorú gyermek jelentkezése esetén a szülő, gondviselő – kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Táborszervezők kezeljék a személyes adatokat:

  “Engedélyezem, hogy az általam megadott adatokat a Táborszervezők nyilvántartásba vegyék, kezeljék, programjai hirdetésére és adományozási kampányaiban felhasználják.”

  A hozzájárulás önkéntes és a tábor befejeztével bármikor visszavonható.

  A hozzájárulás visszavonása esetén a Táborszervezők a tábort követően megsemmisítik az érintett jelentkezési lapját, adatait semmilyen célra nem használják fel.

  Amennyiben az érintett hozzájárul az adatainak felhasználásához, abban az esetben az érintett személyes adatai bekerülnek a Táborszervezők által működtetett, jelszóval védett adatbázisba. Ezzel az érintett hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a Táborszervezők az általa megadott email címre hírlevelet küldjenek, amelyben tájékoztatást nyújtanak aktuális programjaikról, rendezvényeikről és további információkról.

  Az adatkezelés célja a gyermek- és ifjúsági táborok, egyéb rendezvények megszervezése, valamint a Táborszervezők aktuális programjainak és eseményeinek hírlevél megküldésével történő népszerűsítése az érintettek körében.

  Az érintett bármikor visszavonhatja hozzájárulását, ezt követően a Táborszervezők a továbbiakban nem jogosultak kezelni az adatait. Ezt írásban, a tabor (kukac) keszthelyicsaladokert (pont) hu címre küldött levélben teheti meg. Az érintett jogosult a Táborszervezők által kezelt adataihoz hozzáférni, azok helyesbítését vagy törlését, valamint adatai kezelésének korlátozását kérni, továbbá tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen. A Táborszervezők az érintett kérelme esetén kötelesek teljesíteni a fentieket.

  A táborba való jelentkezéssel a kiskorú résztvevő gondviselője elfogadja és vállalja az alábbi feltételeket és szabályokat:

  • A programokon kép- és hangfelvételek készülhetnek, melyeket felhasználhatunk beszámolók készítéséhez, további táborok reklámozásához, és a programon résztvevőkkel megosztásra kerülhet.
  • A táborban legalább az 1. osztályt végzett gyerekek vehetnek részt. Ez alól indokolt esetben eltérhetünk.
  • Tábor alatt a mobiltelefonokat a gyerekek nem tarthatják maguknál. (Ha lehet, ne is hozza magával.) Akik elhozzák, azoktól reggel beszedjük, biztonságos helyen tároljuk, este visszaadjuk. A tábor alatt lesz egy “forródrót”, amin keresztül a szülők fontos esetben elérhetik a gyermeküket.
  • A szülő a gyermeket minden reggel egészségesen küldi a táborba, így nem kockáztatja a többi táborban résztvevő gyermek és felnőtt egészségét.
  • A szülő a tábor teljes időtartama alatt (hétfőtől péntekig) biztosítja a gyermeke részvételét. Pl. nem utaznak el nyaralni a hét felétől (indokolt esetben eltérhetünk).