Közösségi igényt felmérő kérdőív

Az elmúlt időszakban Zoltán atyával együtt felerősödött bennünk az a gondolat és elhatározás, hogy a Szent Család Templom (Kistemplom) köré családos és ifjúsági közösségeket/központot hozzunk létre. Célunk, hogy itt közösségre találjanak azok, akik keresztény közösségre vágynak, ugyanakkor egy megújulási központtá is váljon, ahol Istenhez közelebb kerülnek az emberek.

Szeretnénk ezt a helyet olyanná alakítani, ahol otthon érezzük magunkat, szívesen töltünk időt, és a fenntartása is közösségi finanszírozással valósul meg.
Ez azt jelentené, hogy a vasárnapi szentmiséket és minden más kistemplomi alkalmat ezzel a szemlélettel szervezünk.

Szeretnénk megtudni, hogy van-e erre igény, valamint hogy milyen úton menjünk tovább, így kérjük töltsétek ki az alábbi kérdőívet.

Kitöltési határidő: március 31.

Bármilyen kérdéssel, meglátással, felajánlással hívhatsz minket: 30/406-8159 (Csermák Tamás), vagy írhatsz nekünk a Kapcsolat menüponton.

A kitöltés anonim, semmilyen személyes adatot nem kell megadni!

A kérdőív 6, nagyrészt feleletválasztós kérdésből áll.

  Kistemplomhoz való viszony

  Rendszeresen ide járok szentmiséreCsak a családos miséken szoktam részt venniNem szoktam idejárniNem is tudtam, hogy létezik a Kistemplom

  Mi a jelenlegi életállapotod?

  Egyedülálló vagyokPárkapcsolatban élekÉlettársi kapcsolatban élekHázasságban élekÖzvegy vagyok

  Van 3 évnél fiatalabb gyermekemVan óvodás korú gyermekemVan alsós gyermekemVan felsős gyermekemVan középiskolás gyermekemVan nagykorú gyermekem

  Mi a véleményed a bevezetőben megfogalmazott ötletekről?

  Tetszik az elgondolás, szívesen támogatom, és veszek részt benne.Tetszik és támogatom az elgondolást, de egyéb okok miatt nem fogok részt venni benne.Szeretném, ha minden maradna úgy, ahogy eddig volt.
  Saját meglátás:

  Jelöld be a következők közül, amelyekkel egyetértesz! Ha nem értesz egyet, vagy csak részben, kérünk, írd le a meglátásodat!

  Szeretem a jelenlegi családos miséket, amikor a gyerekek az oltár előtt rajzolnak/színeznek.Szimpatikus, hogy a pap hozzájuk is szól pár szót.A többi vasárnapon örülnék, ha a szentmise első felében (igeliturgia) választható módon lenne korosztályos tanítás az erre kialakított helyeken, hogy mindenki jobban oda tudjon figyelni, majd felajánlástól közösen ünnepeljük a szentmisét.

  Nem teljesen értek egyet, a meglátásom a következő:

  Szentmiséken kívül melyik eseményeken vennél részt szívesen?

  Szentmise után beszélgetés az elhangzottakról, közben gyerekeknek gyerekprogram.A szentmise után alkalmanként szívesen részt vennék közös vacsorán.Szívesen küldöm nyári táboraitokba a gyerekeimet.Szívesen részt vennék Bibliáról szóló tematikus foglalkozásokon.Szívesen részt vennék Isten létezéséről (Istenérvekről) szóló beszélgetéseken.Szívesen részt vennék szentségimádásokon/imaalkamakon.Szívesen részt vennék zenés dicsőítő imaalkalmakon.Van vágy bennem, hogy beszéljek Istenről azoknak, akik nem hívők, és ebben szívesen képezném magam.Szívesen részt vennék keresztény témájú filmklubon.Szívesen küldeném serdülőkorú gyermekemet önismeretről, barátságról, szerelemről szóló foglalkozássorozatra.Ha lenne baba-mama kör, szívesen részt vennék benne, vagy ajánlanám kisgyermekes ismerőseimnek.Szívesen részt vennék különböző életvezetési, kerekasztal beszélgetéseken (mint hallgató, kérdező).

  A felsoroláson kívül milyen alkalmakon vennél részt szívesen egyedül vagy családoddal, miben fogadnál el szívesen segítséget?

  Mi az, amit szívesen hozzátennél a közös ügyeinkhez?

  Szívesen imádkozom otthon a közösségi szándékokért.Szívesen imádkozom másokkal együtt a Kistemplomban a közösségi szándékokért.Szívesen támogatom a kezdeményezést rendszeres/alkalmi pénzadománnyal.Szívesen ajánlom ismerőseimnek a kistemplomi eseményeket.Szólhattok, ha fizikai munkára, szaktudásra vagy bármilyen segítségre van szükség, erőmhöz mérten szívesen segítek.Nyári tábor alatt vagy más szervezett programokon szívesen segítek.

  A felsoroltakon kívül mi az, amit szívesen hozzátennél a célunk megvalósításához, illetve ha bármilyen megjegyzésed, hozzászólásod van, ide írd le:

  A BEKÜLDÉS gomb megnyomása után görgess a lap aljára, és ellenőrizd a gomb alatt megjelenő visszajelző üzenetet!